RANDANIMATIE

Le Criterium Quiz

De quizmasters leggen jullie het vuur aan de schenen in deze allround wielerkris! Ga op in het ploegenspel en demarreer weg van de andere teams in de puntenstand!

VRIJDAGAVOND 24/09/2021

Theatervoorstelling

’S Avonds kan je genieten van een theatervoorstelling die volledig in het teken van de koers staat!

ZATERDAGAVOND 25/09/2021

LE SURPLACE

Na al dat fietsgeweld is het tijd om even ter plekke te pauzeren. Kom genieten van “après-bike” in Le Surplace, onze zware bierenbar waar je à fond kunt doordrinken of heroïsch over je remontes kan babbelen met andere patrons van Tour Bravoure.

ALLE DAGEN GEOPEND

KING OF TOUR BRAVOURE

KOMs are meant to be broken… Een individueel puntenklassement voor iedereen die graag wat cartouches afschiet of z’n turbo openzet.

HET HELE WEEKEND MOGELIJK, TIJDENS ALLE TOERTOCHTEN ZIJN PUNTEN TE RAPEN

WK Wielrennen 2021

Wat een timing! Terwijl wij Limburg al fietsend onveilig maken zakken alle pro’s af naar Leuven voor het WK. Samen kijken we op groot scherm of het Wout of Mathieu wordt die de regenboogtrui mag aantrekken!

Zondagnamiddag 26/09/2021

FLANDRIEN FOOD

Met een boterham met pindakaas win je geen Tour. Daarom dat er voldoende mogelijkheden zijn qua eten en drinken. Bij de start van Tour Bravoure krijg je alvast een musette met energybars, gels, sportdrank, etc. Bij de toertochten op zaterdag is er ook voldoende bevoorrading onderweg. Verder kan je de innerlijke mens versterken bij de BBQ à volonté op vrijdagavond of het pastabuffet op zaterdag. Je kan er ook voor kiezen om gezellig te gourmetten in je vakantiehuisje of ’s ochtends te genieten van de aan-huis-geleverde ontbijtboxen. Biertjes of fris zijn altijd beschikbaar in Le Surplace, maar je kan ook via onze koerierdienst gekoelde dranken aan je vakantiehuisje laten leveren.

ALLE DAGEN

Het wielerdorp

Het kloppend hart van het vakantiepark is Het Wielerdorp, waar de zware bierenbar Le Surplace is gelegen en waar Le Criterium Quiz en Radio Koers doorgaan. Maar ook hier zijn leuke standjes van onze partners Rogelli, The Vandal, e.d. Iets verderop is de bike wash van Proteam Bicycle Care, een reparatiezone en een bewaakte fietsenstalling. Kortom, alles om gesoigneerd te worden!

ALLE DAGEN GEOPEND

CONTACT

 Heb je naar aanleiding van deze website, ons evenement, of betreffende het onderwerp nog vragen of suggesties? Stuur dan een e-mail naar: info@tourbravoure.com Wij zullen op korte termijn contact met je opnemen.

 

Algemene voorwaarden | Privacy Statement