TOERTOCHTEN

Medio fondo

Een rit naar het bedevaartsoord Banneux. Onderweg passeer je Tom Dumoulin’s favoriete klim van de Ardennen, de Rue Sur Steppes. Simpelweg genieten langs rustige wegen doorheen het heuvelachtige land van Herve!

AFSTAND:

HOOGTEMETERS:

Gran fondo

Zelfde rit als de medio Fondo, plus een lus met enkele leuke extraatjes als La Redoute en Chambralles. Deze zullen je wel bekend in de oren klinken van de Waalse Klassiekers!

AFSTAND:

HOOGTEMETERS:

Extreme fondo

Een flinke uitdaging en langste route van het weekend. Zelfde als Medio en Gran Fondo, maar we plakken er nog wat lekkers bij zoals de Cote De Wanne, Rosier, Haftay en Stockeu.

AFSTAND:

HOOGTEMETERS:

Zuid-Oost Limburg:

Fondo Della Frutta

Tocht doorheen Haspengouw met een kleine omweg langs de provincie Luik met enkele pittige beklimmingen en prachtige uitzichten over de regio. Met highlights als de Slingerberg van Kanne, Kanaalbrug van Vroenhoven, Mergelgrotte van Kanne, Keiberg in Alden Biesen, Fort Eben Emael en de Rue de Valmeer.

AFSTAND:

HOOGTEMETERS:

Voeren:

Fondo Sei Villaggi

Unieke route naar één van de meest onderschatte fietsregio’s van België. Van Zutendaal naar Remersdaal via de beroemde Hallembaey, met onderweg passages langs de Slingerberg van Kanne, Marbouck, Toren van Eben Eser, Brug van Ternaaien, Rue De La Rose Wonck en Lanaye.

AFSTAND:

HOOGTEMETERS:

Mijnstreek:

Fondo Miniera

Een vlakke rit doorheen het Limburgse mijnlandschap, langs Connecterra in Maasmechelen, de Mijn van Waterschei, het Kolenspoor in As, C-Mine Genk en De Teut.

AFSTAND:

HOOGTEMETERS:

Hoge Kempen:

Fondo Breve e Dolce

Een kortje om de benen los te rijden of om krachtig te knallen, volledig over het Limburgs fietsroutenetwerk doorheen de Hoge Kempen, de Maasvallei bij Maasmechelen en de Kikbeekbron.

AFSTAND:

HOOGTEMETERS:

Centraal Limburg:

Fondo Centrale

Een middellange route met al het belangrijkste wat Limburg te bieden heeft: langs de velden van Haspengouw, de Kempen, de brouwerij van Alken-Maes, doorheen bossen en langs het Waterkasteel van Schoonbeek, de Kanaalbrug van Zutendaal en De Netelbroeken.

AFSTAND:

HOOGTEMETERS:

CONTACT

 Heb je naar aanleiding van deze website, ons evenement, of betreffende het onderwerp nog vragen of suggesties? Stuur dan een e-mail naar: info@tourbravoure.com Wij zullen op korte termijn contact met je opnemen.

 

Algemene voorwaarden | Privacy Statement